Gemeente en MKB steunen samen lokale ondernemers
Logo hetkrantje-online.nl
<p>Wethouder Astrid van Eekelen en voorzitter MKB L&#39;dam-V&#39;burg Benedikte Zijlstra bij een poster van de campagne (foto: gemeente LV).</p>

Wethouder Astrid van Eekelen en voorzitter MKB L'dam-V'burg Benedikte Zijlstra bij een poster van de campagne (foto: gemeente LV).

Gemeente en MKB steunen samen lokale ondernemers

  •   keer gelezen   Actueel

Juist nu zorgen lokale ondernemers ervoor dat Leidschendam-Voorburg een vertrouwde en veilige plek biedt om te wonen, werken en recreëren! Gemeente en MKB Leidschendam-Voorburg slaan in het kader van de ‘Dag van de ondernemer’ de handen ineen om de lokale ondernemers te ondersteunen.

Wethouder Astrid van Eekelen: “De feestdagen komen eraan. Door corona ziet die periode er dit jaar anders uit dan we gewend zijn. Juist nu willen we ondernemers extra ondersteunen. Daarom creëren we publiciteit voor Koop Lokaal acties per winkelgebied. Bovendien zetten we vanuit de gemeente begin december een Koop Lokaal campagne in om er een mooie feestmaand van te maken.” Daarom hebben gemeente en MKB Leidschendam-Voorburg rond de Dag van de Ondernemer een speciale abricampagne in de gemeente Leidschendam-Voorburg ingezet.

Voorzitter MKB Leidschendam-Voorburg, Benedikte Zijlstra: "We hebben een goed en stevig ondernemersklimaat. Ik ben oprecht trots op de kracht en moed van al onze ondernemers. Het is een zware tijd waarin we ook in staat zijn mooie initiatieven te ontplooien. We durven creatief, kritisch en ondernemend te zijn. En kijk wat er ontstaat: De Julianabaan lanceert een mobiele App, het magazine van het Damcentrum. Laten we elkaar vooral blijven stimuleren en helpen waar we maar kunnen.”

Meer berichten