Ook deze kerstvakantie hoef je je niet te vervelen bij SenW
Logo hetkrantje-online.nl
<p>Hockey in de zaal voor de jeugd tijdens vakantieactiviteiten van SenW (foto: pr).</p>

Hockey in de zaal voor de jeugd tijdens vakantieactiviteiten van SenW (foto: pr).

Ook deze kerstvakantie hoef je je niet te vervelen bij SenW

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De buurtcoaches en jongerenwerkers van SenW zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om het nieuwe Kerstvakantieboekje te vullen met toffe activiteiten voor iedereen in de leeftijd van 1,5 tot en met 26 jaar.

Het programma bestaat uit activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen; van een fotoshoot voor meiden, tot bootcamp XL en van lasergamen tot een workshop natuurkunst. Twee weken lang vinden meer dan twintig activiteiten in Leidschendam Voorburg plaats. Het programma loopt van maandag 21 t/m donderdag 31 december, in beide weken van maandag tot en met donderdag.

Het kerstvakantieboekje wordt begin december door de gehele gemeente verspreid via scholen en kinderopvangcentra. Ook zullen er boekjes klaarliggen bij SenW aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam. Het boekje is vanaf dan ook online te vinden op de website (www.senw-lv.nl), Facebook (SenWLV) en Instagram (@senw_lv) van SenW.

Je kunt je aanmelden via het e-mailadres dat bij de bewuste activiteit vermeld staat. Het gevarieerde activiteitenprogramma is uiteraard in lijn met de maatregelen omtrent COVID-19 (die in het boekje vermeld staan). Je kunt op inschrijving deelnemen. Komende weken zal SenW steeds meer over de activiteiten in de kerstvakantie onthullen, dus houd de social mediakanalen goed in de gaten.

Meer berichten