Logo hetkrantje-online.nl
<p>De auto reed op de Damhouderstraat door het muurtje en kwam tot stilstand in een tuin, waarbij ook een schuur beschadigd raakte (foto: Sebastiaan Barel).</p>

De auto reed op de Damhouderstraat door het muurtje en kwam tot stilstand in een tuin, waarbij ook een schuur beschadigd raakte (foto: Sebastiaan Barel).

Auto rijdt op Damhouderstraat door muur

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Op de Damhouderstraat bij de Regthuysstraat in Leidschendam is vanmorgen een auto door een stenen tuinmuur heen gereden. Voor zover bekend is de bestuurder niet gewond geraakt. Wel kwam de ambulance ter plaatse voor controle vanwege de enorme impact van de aanrijding.

Volgens getuigen zou de (nog jonge) bestuurder heel hard gereden hebben. De auto botste met een personenauto, reed een verkeersbord bij de Jagerstraat om (niet bekend in welke volgorde), schoot toen in volle vaart door naar de andere kant van de weg tegen en door het muurtje en kwam in een tuin tot stilstand. Ook een schuur raakte zwaar beschadigd.

De brandweer kwam ter plaatse om de ravage op te ruimen en verrichtte een paar handelingen om ervoor te zorgen dat het voertuig niet in brand zou vliegen.

Het rijbewijs van de bestuurder zou ingevorderd zijn.

Meer berichten