Goud voor superstol Bakkerij Remmerswaal
Logo hetkrantje-online.nl
<p>De Superstol van Bakkerij Remmerswaal is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud (foto: pr).</p>

De Superstol van Bakkerij Remmerswaal is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud (foto: pr).

Goud voor superstol Bakkerij Remmerswaal

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - De Superstol van Bakkerij Remmerswaal met de winkel aan de Damstraat in Leidschendam is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud. 

Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Bakkerij Remmerswaal mag de titel de komende 6 maanden voeren. De Superstol is een super grote stol van 1500 gram met maar liefst 3 rollen spijs. Naast rozijnen en krenten is deze gevuld met amarena kersen en bitterkoekjes. De Superstol is verder luxe afgewerkt met suikernibs en gebruineerde amandelschaafsel. 

Tijdens de keuring, die werd uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, worden de (geanonimiseerde) producten beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma. De Superstol van Bakkerij Remmerswaal is voor de consument herkenbaar door de gouden zegel.

Meer berichten