Drive thru-kersbomenverkoop bij Dorrepaal
Logo hetkrantje-online.nl
<p>Je kunt weer kerstbomen kopen op Buitengoed Dorrepaal, maar je moet wel in de auto blijven, behalve om de kersboom in te laden.</p>

Je kunt weer kerstbomen kopen op Buitengoed Dorrepaal, maar je moet wel in de auto blijven, behalve om de kersboom in te laden.

Drive thru-kersbomenverkoop bij Dorrepaal

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Buitengoed Dorrepaal, waar mensen met een beperking van Middin werkzaam zijn, is door de corona meer dicht dan open geweest dit jaar.

De medewerkers missen de gezelligheid van gasten op het terrein, voor een praatje, een grapje of een compliment over hun werkzaamheden aan het terrein. Dat geldt ook de medewerkers die normaal achter de kassa helpen of u te woord staan bij de balie van de Villa en natuurlijk de medewerkers die lekkere dingen maken en graag bedienen.

In deze onzekere tijden staan ook nog eens de feestdagen voor de deur. Omdat Dorrepaal aan de vaste klanten ook dit jaar weer een goede kerstboom wil verkopen, wordt een kerstboom-‘drive thru’ georganiseerd op het terrein, vanaf zondag 6 december van 12.00 tot 17.00 uur. Kom dus met de auto en draag een mondkapje. De medewerkers pakken de gekozen kerstboom in, waarna u deze in uw auto kunt zetten. Bij bewoners van Park Leeuwenbergh kan de boom ook thuis worden bezorgd. Betalen kan alleen per PIN of een QR code.

De Drive Thru is tot donderdag 24 december open van maandag t/m zaterdag, van 10.00 - 17.00 uur. Op zondag 6 december en op vrijdag- en zaterdagen wordt men in de auto getrakteerd op warme chocolademelk en een lekker koekje.

Meer berichten