Afbeelding
BESTEL BLOEMEN ONLINE

Een bloeiende Kerst met Bloeiend.nl

Actueel 394 keer gelezen

Regio - Bloeiend.nl zorgt voor een bloeiende Kerst bij u thuis. Het gehele Kerstassortiment en prachtige boeketten kunt u online bestellen. Vanaf 20 euro wordt er gratis bij u thuis bezorgd. Juist in deze tijd is het belangrijk om het extra gezellig te maken in huis. 

Help Bloeiend door online te bestellen.

Bloeiend.nl levert al sinds 1985 bloemen en planten voor binnen en buiten, van de beste kwaliteit, voor de beste prijs en altijd vers. We zijn begonnen met een kleine kiosk en nu uitgegroeid met meerdere winkels in Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Den Haag en Maassluis en natuurlijk de webshop.

Naast de bloemen, planten en accessoires, maakt Bloeiend.nl ook prachtige rouwarrangementen en boeketten op bestelling. Dit kan online besteld worden. Je krijgt daadwerkelijk wat je ziet op de afbeelding of wat je hebt gevraagd, geen gesjoemel. En altijd met verse bloemen.

Elke dag verse bloemen, direct van de veiling of de kweker. Bovendien wordt het assortiment bewust gekozen op kwaliteit, versheid en populariteit. Doordat Bloeiend.nl focust op de versheid en kwaliteit, bloeien bloemen langer dan gemiddeld. 

Bloeiend.nl wil dat je minstens 7 dagen bloeiplezier hebt. Lukt dat niet – Bloemen zijn toch een natuurproduct -, dan krijg je gewoon een nieuwe bos. Zo belangrijk vindt Bloeiend.nl de kwaliteit en uw bloeiplezier!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant