De Lions kozen ervoor om het diner te laten verzorgen door plaatselijke horecaondernemers, zoals 'Bij Erik' in Leidschendam.
De Lions kozen ervoor om het diner te laten verzorgen door plaatselijke horecaondernemers, zoals 'Bij Erik' in Leidschendam.

Lionsclub Prinses Marianne Voorburg steunt horeca

Actueel 209 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het jaarlijkse winterdiner van de Lionsclub Voorburg Prinses Marianne ging dit jaar vanwege COVID-19 niet door. Althans niet op de manier zoals dat traditiegetrouw plaats vindt. 

Iedereen voelt de effecten van het coronavirus. Dat geldt voor velen, maar met name voor de horecaondernemers ook in Leidschendam-Voorburg. Daarom kozen de Lions ervoor om het diner te laten verzorgen door plaatselijke horecaondernemers. “Wij gunnen onze lokale horecaondernemers een steuntje in de rug”, zegt Eugenie Geers van de programmacommissie.

De programmacommissie bedacht dit jaar iets anders, namelijk een winterdiner in aangepaste vorm en dus coronaproof. Het winterdiner vond plaats op 9 december, voor de aangescherpte maatregelen die premier Rutte op 14 december aankondigde. De club werd in groepen verdeeld waarbij de gastvrouw van elk groepje haar huis beschikbaar stelde voor een coronaproof winterdiner. Zo ontstonden er zeven winterdiners met verschillende menu’s op de kaart. 

De gekozen lokale horecaondernemers waren: Bij Eric, Brasserie de Koepel, Elpidio, Central Park en De Pepermolen. Het was een zeer geslaagde avond waar iedereen van genoot en waarover nog lang werd nagepraat. Allen waren het erover eens; dit is voor herhaling vatbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant