Met name veel ouderen voelen zich eenzaam, maar zeker ook heel veel jongeren. Met name in deze coronatijd.
Met name veel ouderen voelen zich eenzaam, maar zeker ook heel veel jongeren. Met name in deze coronatijd.

CDA zoekt mogelijkheden om eenzaamheid te bestrijden

Actueel 111 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Voor het CDA vormt de bestrijding van eenzaamheid één van de belangrijkste thema’s. Met behulp van deze enquête wil het CDA alle beschikbare kennis, kunde en vaardigheden onder de inwoners mobiliseren en mooie ideeën verzamelen voor het te voeren gemeentebeleid in de komende periode.

Jong en oud, alleen of als deel van een groep of familie. Het gevoel van eenzaamheid is van alle tijden en overal te vinden. 2020 is daarbij niet behulpzaam geweest. Corona-maatregelen volgen elkaar op, besmetting dreigt, het virus maakt grote inbreuk op onze samenleving. Eenzaamheid was al een belangrijk thema, maar als gevolg van de Corona-crisis neemt de prioriteit om eenzaamheid te bestrijden alleen maar toe. Het is van het grootste belang dat de gemeente hiervoor de beste maatregelen kan inzetten.

Daarom vragen we alle inwoners van Leidschendam, Stompwijk en Voorburg om tijdens de komende feestdagen hun gedachten over dit probleem te laten gaan en ons van veel informatie, suggesties en ideeën te voorzien over ‘oprechte aandacht’ voor hen die het nodig hebben. De link naar de enquête treft u onderstaand aan:

https://nl.research.net/r/PBEenzaamheid

“Wij wensen u allen en degenen die uw dierbaar zijn hele prettige feestdagen en een gezond, gelukkig en gezegend 2021 toe. En, als dat mogelijk is, denk ook even aan die persoon in de straat, buurt, wijk of vereniging die misschien juist deze dagen een extra beetje aandacht kan gebruiken”, aldus het bestuur van het CDA Leidschendam-Voorburg.

Uit de krant