De winkel werd door de ouders van Max en Willem en Hella Klomp als oud-eigenaren van Bakker Klink geopend (foto: pr).
De winkel werd door de ouders van Max en Willem en Hella Klomp als oud-eigenaren van Bakker Klink geopend (foto: pr).

Bakker Klink opent geheel verbouwde winkel op het Koningin Julianaplein

Actueel 1.274 keer gelezen

Voorburg - Bakker Klink opende zaterdag 16 januari op het Koningin Julianaplein de geheel verbouwde winkel. Nadat het lintje om 8 uur werd doorgeknipt tijdens het feestelijke openingsmoment, ontvingen de eerste 25 klanten een smakelijke appeltaart.

Al sinds 1995 is Bakker Klink gevestigd in dit pand op het Koningin Julianaplein. En al was er in de loop der jaren het nodige aangepast aan de winkel, nu was het tijd om de winkel grondig te renoveren. De winkel is volledig op de schop gegaan en heeft onder andere een nieuwe vloer en winkelmeubels gekregen. Een duidelijk nieuwe look en feel maar bovenal een andere indeling. Max van der Zijden “Als klant sta je nu niet meer direct voor de toonbank te wachten om bediend te worden. De hele winkel nodigt nu uit om zelf je producten te verzamelen. Snel een halfje brood of op het gemak wat lekkers uitzoeken, de klant kiest zijn eigen tempo.” Op deze manier wordt ingespeeld op wat de klant het meeste zoekt anno 2021; gemak!

De warme sfeer van de winkel laat elementen van de nieuwe huisstijl zien, waarin gekozen is voor een moderne uitstraling maar met een knipoog naar het rijke verleden. Foto’s uit zowel de fotoboeken van Bakker Klink als de familie Van der Zijden zijn bewerkt tot 3d foto’s waardoor het lijkt alsof de bakkers van toen, vlak naast je in de winkel staan. De winkel werd door de ouders van Max en Willem en Hella Klomp als oud-eigenaren van Bakker Klink geopend. Een feest van herkenning dus.

Ook voor de klant werd er natuurlijk een feestje van gemaakt. Zo ontvingen de eerste 25 klanten een gratis appeltaart en zijn er nog 2 weken lang feestelijke openingsaanbiedingen in alle Bakker Klink winkels. “We zeggen bij Bakker Klink niet voor niets: Vier het moment en maak het bijzonder!”

Het huidige team van Bakker Klink aan de Julianabaan (foto: pr).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant