[TIP]Jaarlijks belasting besparen!
Logo hetkrantje-online.nl
<p>FInancieel planner Harry van Houdt van&nbsp;<a href="https://www.foreburgh-fp.nl/"><em>Foreburgh Financi&euml;le planning</em></a>&nbsp;</p>

FInancieel planner Harry van Houdt van Foreburgh Financiële planning 

TIP

Jaarlijks belasting besparen!

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - U dient over uw opgebouwde vermogen belasting te betalen terwijl dit vermogen nauwelijks nog iets oplevert!

Wat kunnen we hieraan doen? Heel eenvoudig. Zonder dat er iets aan uw vermogenspositie verandert kunt u een aanzienlijke hoeveelheid belasting besparen! Dat doen wij voor u middels het oprichten van een familiefonds. Dit hoeft overigens niet notarieel. Het familiefonds is uw eigen fonds waar u en uw familieleden aan kunnen deelnemen. Wij vragen voor u een fiscaal nummer aan bij de belastingdienst en alles is geregeld.

Binnen het eigen fonds kunt u ook eenvoudig het (een deel van het) opgebouwde vermogen overhevelen naar de kinderen. Hiervoor maken wij voor u een schenkingsovereenkomst. Dus ook bij overlijden is er dan nauwelijks belasting verschuldigd. Stel dat u alsnog over uw geschonken vermogen wil beschikken dan is er slechts een pennenstreek nodig om het geschonken vermogen weer terug te halen.

Hoeveel belasting bespaart u feitelijk? Stel dat u per 1 januari een vermogen op de rekening heeft staan van € 250.000. Per 2021 betaald u samen met uw fiscaal partner over dit vermogen € 1316,- aan belasting. Wanneer u geen fiscaal partner heeft, betaald u € 2228,-

De belasting in het familiefonds bedraagt nihil. Beter kunnen wij het voor u niet maken, wel makkelijker!

Is uw interesse gewerkt? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 070- 444 22 22 of neem een kijkje op onze website.

Foreburgh Financiële planning adviseert particulieren en ondernemers. Ons kantoor is op de Westvlietweg 71-5 in Den Haag. Vlakbij Voorburg (500m van de Kerkstraat), Leidschendam en Rijswijk. U kunt gratis parkeren voor de deur.

#ADV

Meer berichten