‘Stompwijk misschien wel beter af bij Zoeterwoude’
Logo hetkrantje-online.nl
<p>(archieffoto).</p>

(archieffoto).

‘Stompwijk misschien wel beter af bij Zoeterwoude’

  •   keer gelezen   Actueel

Stompwijk - De geluiden dat Stompwijk beter af zou zijn met de gemeente Zoeterwoude dan met Leidschendam-Voorburg zijn voor de fractie Gemeentebelangen aanleiding om te vragen hoe het college tegen Stompwijk aankijkt. 

Enkele jaren geleden waren er ook geluiden te horen dat Stompwijk liever bij Zoeterwoude zou willen horen, maar toen leek daar vanuit het kerkdorp toch niet echt behoefte te bestaan. De laatste tijd lijken er echter toch weer stemmen op te gaan omdat men in Stompwijk het idee heeft dat het dorp voor het gemeentebestuur van Leidschendam-Voorburg niet echt prioriteit heeft. De vraag is of het theoretisch en praktisch haalbaar is dat Stompwijk ‘verhuist’ van Leidschendam Voorburg naar Zoeterwoude. 

GBLV is benieuwd of het college een enquête naar de relatie tussen de inwoners en bedrijven van Stompwijk en de gemeente uit wil voeren. Verder wordt het college gevraagd naar de status van woningbouwprojecten in Stompwijk, de voortgang van de renovatie Dr. Van Noortstraat en of het college werkt aan openbaar vervoer tussen Leidschendam en Stompwijk.

Meer berichten