[Leidschendam Centrum]Winkeliers zetten klanten op Damplein in het zonnetje
Logo hetkrantje-online.nl
<p>Alfred van Kesteren van (Stichting Promotie Leidschendam Centrum) mocht de prijzen uitreiken, waaronder een elektrische fiets (foto: pr). </p>

Alfred van Kesteren van (Stichting Promotie Leidschendam Centrum) mocht de prijzen uitreiken, waaronder een elektrische fiets (foto: pr).

Leidschendam Centrum

Winkeliers zetten klanten op Damplein in het zonnetje

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Afgelopen zaterdag was er een klein ‘coronaproof’ feestje op het zonnige Damplein in Leidschendam.

Voorzitter Alfred van Kesteren van het ondernemersfonds (Stichting Promotie Leidschendam Centrum) mocht aan een vijftal inwoners mooie prijzen uitreiken waaronder een elektrische fiets. De winnaars hadden allen meegedaan aan een prijsvraag. Deze prijsvraag was uitgeschreven in een magazine dat de ondernemers eind vorig jaar huis aan huis hebben uitgebracht. “Eenvoudig was de prijsvraag niet, want er kwamen ook wel wat foute inzendingen binnen”, zegt Alfred van Kesteren. Maar uiteindelijk was de goede oplossing ‘Geniet aan de Vliet’ en moest men een leuke zelf bedachte slogan insturen.

Henrietta Kok uit Leidschendam kwam met de doeltreffende slogan die ook betrekking heeft op de huidige tijd: ‘Leidschendam Centrum, lokaal maakt het helemaal’. Zij mocht dan ook de hoofdprijs in ontvangst nemen, de elektrische fiets van Bike Totaal Thijs Brand. Mevrouw Kok was er bijzonder blij mee; ze had nog geen elektrische fiets en deze stond wel op haar wensenlijstje.

De dinerbon van Restaurant Buitengewoon werd gewonnen door mevrouw Ouwehand en de drie goed gevulde boodschappentassen van de Hoogvliet gingen naar Marja de Zeeuw, Pieter Zijlstra en Kevin Doelman.

Meer berichten