Stompwijk zamelt 50.000 euro in voor Support Casper
Logo hetkrantje-online.nl

Stompwijk zamelt 50.000 euro in voor Support Casper

  •   keer gelezen   Actueel

Stompwijk - ‘Stompwijk in actie’ heeft in december bijna €37.500,- opgehaald voor Support Casper. 

December 2020 werd door Stompwijk benoemd tot actiemaand om geld op te halen voor Support Casper. Iedere inwoner, ondernemer of betrokken in, van of bij Stompwijk werd aangespoord om een bijdrage te leveren met als doel te laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn. Support Casper zet zich in voor de verbetering van de behandeling van alvleesklierkanker. Een zeer agressieve vorm van kanker met een zeer kleine kans op herstel.

De actiemaand ging van start met een wenskerstballenactie, kende een grote veiling van (gesponsorde en geschonken) items en eindigde met een glazenhuis-achtige online marathonuitzending. Iedereen kon zelfstandig een actie opstarten, deelnemen aan een bestaande actie van iemand anders of doneren.

In bijzijn van oud-Stompwijker en CFO van Jumbo Ton van Veen, Casper van Eijck zelf en mogelijk Dick Advocaat als inwoner van ‘onze’ gemeente wordt de loterijprijs van 2 minuten gratis winkelen in de Jumbo in Leidsenhage (Mall of the Netherlands) eind februari verzilverd. 

Tevens zal Casper van Eijck voor zijn stichting nog €12.500 extra ontvangen, waardoor de totale opbrengst van ‘Stompwijk in Actie’ uitkomt op € 50.000.

Meer berichten