Online bijeenkomst D66 over onderwijs
Logo hetkrantje-online.nl
<p>Mahjoub Mathlouti (woordvoerder onderwijs D66 Leidschendam-Voorburg).</p>

Mahjoub Mathlouti (woordvoerder onderwijs D66 Leidschendam-Voorburg).

Online bijeenkomst D66 over onderwijs

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - D66 Leidschendam-Voorburg organiseert op woensdag 24 februari vanaf 20.00 uur een digitale themabijeenkomst, gericht op kinderopvang en onderwijs. Aanmelden kan via bestuur@d66leidschendam-voorburg.nl

Iedere Leidschendam-Voorburger die zich verbonden voelt met het onderwijs kan deelnemen. D66-raadslid en kandidaat-Tweede Kamerlid Mahjoub Mathlouti is moderator. Onderwerpen zijn onder andere de staat van het onderwijs, de invloed van corona op het onderwijs en de bredere ontwikkeling van kinderen. Sprekers uit de kinderopvang, het basis- en middelbaar onderwijs alsook de gemeente zijn uitgenodigd.

Mahjoub Mathlouti (woordvoerder onderwijs D66 Leidschendam-Voorburg): “Als raadslid heb ik me afgelopen jaren, ondanks de beperkte invloed die we als gemeente hebben, ingezet voor de juiste randvoorwaarden voor het beste onderwijs in onze gemeente. Afgelopen jaren heb ik veel contact gehad met onderwijsinstellingen en organisaties uit onze gemeente en daarbuiten. Met uw steun wil ik dat ook straks in de Tweede Kamer doen. Op dit moment drukt corona op onze samenleving en daarmee ook op de kwaliteit van het onderwijs voor onze kinderen. In de onderwijsbijeenkomst gaan we daar onder andere over in gesprek.”

“Met de verkiezingen voor de deur is dit een belangrijk moment om in gesprek te gaan. Wij willen onderwijs waardoor iedereen de kans krijgt de beste versie van zichzelf te worden. Met meer aandacht voor kinderen in een kleinere klas, gezond eten, sport en cultuur. Maar ook door gratis kinderopvang, meer salaris, vertrouwen en ruimte voor de leraar. Door studenten beter onderwijs te geven én een nieuwe studiebeurs.”

Meer berichten