Wandeling 55-plussers vanwege sneeuw verplaatst
Logo hetkrantje-online.nl
<p>SenW organiseert een historische wandelspeurtocht voor 55-plussers door het centrum van Voorburg.</p>

SenW organiseert een historische wandelspeurtocht voor 55-plussers door het centrum van Voorburg.

Wandeling 55-plussers vanwege sneeuw verplaatst

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - In tijden als deze is het belangrijk om actief te blijven, zowel mentaal als fysiek. Onder de noemer CreActief 55+ organiseert SenW speciaal voor 55-plussers vrijdag 26 februari vanaf 12.30 uur een gratis actieve wandeling.

Deze wandeling zou 12 februari plaatsvinden maar is vanwege het winterweer en de sneeuw op de route verplaatst naar 26 februari.

“Afgelopen zomer organiseerden wij een historische speurtocht door het centrum van Voorburg”, vertellen combinatiefunctionarissen Lies, Marko en Joyce van SenW. “Vervolgens hebben we in de kerstvakantie het centrum van Leidschendam onder de loep genomen. Doordat we deelnemers op vaste tijdstippen hebben ingedeeld en ze via een looproute en quizvragen zelfstandig op pad stuurden, hebben er alsnog zo’n 90 mensen kunnen deelnemen. Met ‘Nostalgie langs de Vliet’ hopen we de oudere doelgroep net zo’n beleving te bieden,” aldus de buurtcoaches. 

Deelnemers worden op een specifiek tijdslot ontvangen zodat ze zelfstandig of in tweetallen op pad kunnen gaan. Bij het startpunt word je verwelkomd door de coaches, die ook zichtbaar blijven tijdens de duur van de wandeling. De activiteit vindt plaats op vlak terrein en is eventueel beloopbaar met rollator of rolstoel. Voor de wandeling wordt verzameld op het Stationsplein in Voorburg (voor The Village Lounge). 

Aanmelden (verplicht i.v.m. tijdsloten) via creactiefsenioren@senw-lv.nl.

Meer berichten