Culture Squad biedt gratis online workshops voor jongeren
Logo hetkrantje-online.nl

Culture Squad biedt gratis online workshops voor jongeren

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Vervelen tijdens de lockdown? Zeker niet! Sinds maandag 15 februari zijn er dagelijks gratis online workshops voor jongeren vanaf 13 jaar. Tune in – iedere maandag t/m vrijdag van 20.00-21.00 uur - via Zoom en join the Culture Squad! Meld je vooraf aan via stichting-trias.nl. Deelname is gratis.

Voel jij je alleen, somber of doelloos? Veel jongeren hebben het mentaal zwaar in coronatijd. De verlenging van de lockdown en de avondklok heeft z’n weerslag op jongeren, ze zitten veel thuis zonder hobby’s of sociale contacten. Tijd om daar verandering in te brengen door samen leuke activiteiten te organiseren!

Culture Squad
Tijdens de Culture Squad wordt de strijd aangegaan tegen verveling met de leukste online workshops urban dance, music, fashion- en make-up art. Er is een vaste crew docenten die wekelijks voor je klaar staat. Naast de workshops is er ook tijd om te socializen met andere jongeren uit Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Deelnemers zijn vrij om zelf ook met suggesties te komen voor workshops voor de volgende week.

Meer berichten