Logo hetkrantje-online.nl
<p>&nbsp;Via de digitale begeleiding van SMHG- top kok Maarten werd er bij de 40 huishoudens een heerlijke spruitjesstamppot gekookt (foto: pr).</p>

 Via de digitale begeleiding van SMHG- top kok Maarten werd er bij de 40 huishoudens een heerlijke spruitjesstamppot gekookt (foto: pr).

Scouts St. Maarten Hildegard koken massaal digitaal

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Scouting Sint Maarten-Hildegard had zaterdag 20 februari een groepsactiviteit voor alle leden en hun familie. Vanuit huis konden alle leden digitaal deelnemen aan de activiteit die bestond uit een kookevent en een quiz.

Eerder op de dag hadden de leden de benodigdheden voor het kookevent thuis ontvangen. Via de digitale begeleiding van SMHG- top kok Maarten werd er bij de 40 huishoudens een heerlijke spruitjesstamppot gekookt. Naast de instructie voor het koken werd er ook informatie gegeven over de ingrediënten en de kooktechnieken. Een gezellige gedekte tafel met zelfgemaakte placemats was een van de extra opdrachten om uit te voeren. 

Rond 18.00u, gingen de 40 huishoudens met elkaar digitaal aan tafel en smulden ze van de heerlijke stamppot. Na het toetje en de afwas was het tijd voor de laatste activiteit. Een echte SMHG Kahoot quiz met vragen over scouting en de eigen groep. De deelnemers deden vol enthousiasme mee. Met de bekendmaking van de prijswinnaars van het kookevent en de quiz werd deze zeer geslaagde activiteit afgesloten met een ‘groepszwaaimoment’.

“Scouting SMHG zorgt voor uitdagende programma’s juist ook tijdens deze coronaperiode”, aldus Nelly Roek namens SMHG. 

Kijk voor meer informatie op www.smhg.nl.

Meer berichten