Logo hetkrantje-online.nl
<p>(archieffoto).</p>

(archieffoto).

stem voor 7 maart

Vliet Awards niet alleen voor sporters, maar ook voor vrijwilligers

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De genomineerden voor de Vliet Awards sport en vrijwilliger zijn bekend. Inwoners kunnen nu stemmen en bepalen wie de winnaars worden.

De Vliet Awards zijn niet alleen een waardering voor sporters, maar ook voor de inzet van vrijwilligers. Dit jaar konden ook mensen die zich in de tijden van covid-19 op een bijzondere manier hebben ingezet voor de sport in het algemeen of voor een vereniging/club worden voorgedragen.

Inwoners kunnen tot uiterlijk 7 maart op hun favoriete sporter en vrijwilliger stemmen via www.vlietawards.nl.

Er zijn genomineerden voor verschillende categorieën: individuele vrijwilliger, jonge vrijwilliger tot 25 jaar, vrijwilligersorganisatie, sporter (m/v), sporttalent (m/v), sportteam en onbeperkte topper (sporter met lichamelijke/verstandelijke beperking). Alle namen zijn te vinden op www.vlietawards.nl.

Online bekendmaking winnaars
Door de Coronamaatregelen is een live uitreiking van de Vliet Awards met publiek niet mogelijk. Op vrijdag 12 maart is een feestelijke online uitzending waarin de Vliet Awards voor sport en vrijwilligers bekend worden gemaakt. De uitzending start om 19:30 uur en is te volgen via Facebook en het Youtube- kanaal van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Meer berichten