Logo hetkrantje-online.nl
<p>Joost Heuvelink van stichting Mooi Voorburg ontvangt het Compliment voor het Monument uit handen van Anne-Marie van Brecht van het monumententeam van de provincie Zuid-Holland (foto: pr).</p>

Joost Heuvelink van stichting Mooi Voorburg ontvangt het Compliment voor het Monument uit handen van Anne-Marie van Brecht van het monumententeam van de provincie Zuid-Holland (foto: pr).

Vreugd en Rust Monument van de Maand Zuid-Holland

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het Compliment voor het Monument van februari van de provincie Zuid-Holland gaat naar de prachtige monumentale buitenplaats Vreugd en Rust aan het Oosteinde in Voorburg.

Het compliment is uitgereikt aan Joost Heuvelink van de stichting Mooi Voorburg die een burgerinitiatief indienden bij de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het herstel van de buitenplaats. Mooi Voorburg en de gemeente ontvangen dit compliment als blijk van waardering wegens de voortvarende aanpak om het monumentale park met verschillende monumenten en groen erfgoed te herstellen, te restaureren en het verder beleefbaar te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Dankzij hun inzet en de steun en subsidie van de provincie Zuid-Holland en van de gemeente Leidschendam-Voorburg kan iedereen straks op eigentijdse wijze kennismaken en genieten van de rijke historie die dit prachtige landgoed langs de oevers van de Vliet te bieden heeft.

Meer berichten