Logo hetkrantje-online.nl
<p>De bestelde boeken staan klaar in de bibliotheek.</p>

De bestelde boeken staan klaar in de bibliotheek.

Tevreden leners en blije biebmedewerkers

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De leden van de Bibliotheek aan de Vliet stellen de afhaalbibliotheek erg op prijs. Dat blijkt uit de vele positieve reacties die de medewerkers ontvangen. De afhaalbibliotheek gaat in ieder geval door tot en met 15 maart.

Vorig jaar april startte de Bibliotheek aan de Vliet noodgedwongen met de afhaalbibliotheek. Door de coronamaatregelen was een gewoon bezoek aan de bibliotheek niet altijd meer mogelijk. Met de afhaalbibliotheek kwam er toch een mogelijkheid om zoveel mogelijk leden van nieuwe boeken te voorzien. De belangstelling voor de afhaalbibliotheek is erg groot. Sinds de start zijn er bijna 13.000 pakketten besteld bij de locaties in Leidschendam, Rijswijk, Stompwijk en Voorburg. De leden van de bibliotheek zijn erg positief over de afhaalbibliotheek. Dat blijkt uit de vele reacties en de attenties. En dat zorgt weer voor blije medewerkers die dagelijks aan de slag te gaan om de aanvragen klaar te zetten.

Bij de afhaalbibliotheek kunnen leden zelf maximaal 5 boeken reserveren uit de collectie. Of ze kiezen ervoor dat de bibliotheekmedewerkers een verrassingspakket samenstellen van maximaal 5 titels. Voor kinderen en jongeren zijn pakketten beschikbaar naar leeftijd. Volwassenen hebben de keuze uit de pakketten Spannend & Actief, Liefde & Leven en Literatuur & Cultuur. Op een afgesproken tijd kunnen de boeken dan worden afgehaald. In de locaties Leidschendam, Rijswijk en Voorburg kunnen de geleende materialen 24/7 worden teruggebracht via de boekenbus, naast de ingang van de bibliotheek.

Wilt u ook gebruikmaken van de afhaalbibliotheek? Ga naar www.bibliotheekaandevliet.nl/afhaalbibliotheek en maak uw keuze.

Meer berichten