Logo hetkrantje-online.nl
<p>In februari kon directeur Ronald van Leeuwen een cheque van 750 euro overhandigen aan Judith van stichting Het Vergeten Kind (foto: pr). </p>

In februari kon directeur Ronald van Leeuwen een cheque van 750 euro overhandigen aan Judith van stichting Het Vergeten Kind (foto: pr).

Professor Casimirschool schenkt 750 euro aan Het Vergeten Kind

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Ook voor de leerkrachten en kinderen van de Professor Casimirschool is het een heel ander schooljaar. Deels thuis les, naar binnen via andere ingangen en geen ouders.

We zijn er intussen allemaal een beetje aan gewend. Waar normaal de kerstviering voor zowel ouders als kinderen een hoogtepunt in het jaar is, ging ook dit niet door. Wat wél hetzelfde bleef, is de inzet voor een jaarlijks goed doel. Met een andere invulling van de viering zelf, haalde de school dit jaar geld op voor Stichting Het Vergeten Kind. Deze organisatie zet zich in voor een positieve omgeving voor kwetsbare kinderen. Waar het veilig is, waar warmte en positieve aandacht is. Waar ze samen (leren) spelen en vrienden maken, zodat het zelfvertrouwen groeit. Waar zorgen en nare herinneringen plaatsmaken voor succesmomenten en een glimlach. Zodat ze de toekomst weer zonnig tegemoetzien. Een doel waar de school natuurlijk volledig achter staat.

Vlak voor de kerstvakantie ging een nieuwe lockdown in. De week ervoor hadden de kinderen een envelop mee naar huis gekregen. De kerstman kon deze niet persoonlijk aannemen, maar de school is er trots op dat vele enveloppen gevuld terugkwamen. Op 10 februari kon directeur Ronald van Leeuwen daardoor een cheque van €750 overhandigen aan Judith van Het Vergeten Kind.

Meer berichten