Logo hetkrantje-online.nl

Diverse wegafsluitingen in Stompwijk

  •   keer gelezen   Actueel

Stompwijk - In verband met de aanleg van de Veenpoldersweg in Stompwijk zijn enkele wegen in maart tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Het betreft de N206-zijde van de Doctor van Noortstraat, de Van Kampenlaan en de Doctor van Noortstraat ter hoogte van de Tuinbouwbrug.

Van maandag 8 maart tot en met vrijdag 12 maart is de Doctor van Noortstraat aan de zijde van de N206 afgesloten. Dit is nodig in verband met de inrichting van het wegvak vanaf de N206 naar de Veenpoldersbrug en de kruising van de Veenpoldersweg met de Doctor van Noortstraat. Verkeer van en naar het dorp wordt hier via de Meerlaan omgeleid.

Van dinsdag 9 maart tot en met donderdag 11 maart 2021 is de Van Kampenlaan bij de aansluiting op de Veenpoldersweg afgesloten. Deze afsluiting is nodig om de ‘slinger’ naar de Veenpoldersweg te kunnen ophogen. Direct betrokken bewoners zijn geïnformeerd.

Van woensdag 24 maart tot en met woensdag 31 maart 2021 is de Doctor van Noortstraat ter hoogte van de Tuinbouwbrug afgesloten. Dit is nodig om de nieuwe Tuinbouwbrug te kunnen afbouwen. Fietsers, voetgangers en de hulpdiensten hebben via de verharde bypass wel doorgang. Borden geven de wegafsluiting en omrijdroute aan. Bereikbaar Stompwijk De gemeente wil de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid van de kern en het buitengebied van Stompwijk verbeteren.

Inmiddels is de Stompwijkseweg opgeknapt en vernieuwd. Momenteel wordt de nieuwe verbindingsweg (Veenpoldersweg) aangelegd. Daarna volgt de herinrichting van Doctor van Noortstraat.

Meer weten? Kijk op www.lv.nl/bereikbaar-stompwijk. Geïnteresseerden kunnen op de hoogte blijven van de voortgang van de werkzaamheden via de KWS-app. Men onvangt dan de wekelijkse updates over de werkzaamheden, planning en fasering.

Meer berichten