Logo hetkrantje-online.nl
<p>(foto: KNNV Vereniging voor Veldbiologie).</p>

(foto: KNNV Vereniging voor Veldbiologie).

Kennismaken met de levende tuin

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Hoe maakt u van uw tuin of balkon een paradijsje voor dieren en voor uzelf? Deze vraag staat op woensdag 17 maart van 20:00-21:30 uur centraal tijdens de online workshop ‘Kennismaken met een levende tuin’. 

Anna Kreffer van KNNV afdeling Den Haag en Geert van Poelgeest van KNNV Natuurlijk Delfland geven de workshop. Zij hebben vele jaren ervaring met levend tuinieren. Een levende tuin is een tuin waar dieren zoals vogels, vlinders en bijen graag komen. Deelnemers aan de workshop ontvangen tips, ontwerpen samen met anderen een levende tuin en kunnen uitgebreid al hun vragen stellen. Na afloop kunnen zij aan de slag in eigen tuin of balkon.

De workshop is gratis en uitsluitend voor inwoners uit gemeente Leidschendam-Voorburg. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com. De workshop vindt online via Zoom plaats. Na aanmelding worden de inlogcodes toegestuurd. Op 30 maart wordt de workshop herhaald.

De workshop is een initiatief van Stichting Steenbreek, IVN Natuureducatie en KNNV vereniging voor veldbiologie en Vogelbescherming, en wordt mogelijk gemaakt door gemeente Leidschendam-Voorburg, die is aangesloten bij Operatie Steenbreek.

Woont u in gemeente Leidschendam-Voorburg en bent u beginnende tuinbezitter of wilt u meer groen in de tuin of op het balkon? Meldt u zich dan snel aan!

Meer berichten