Logo hetkrantje-online.nl
<p>Kom ook helpen met de aanplant van Voedselbuurtbos GeuzeGroen (foto: Hans Spil).</p>

Kom ook helpen met de aanplant van Voedselbuurtbos GeuzeGroen (foto: Hans Spil).

nieuwe driemanspolder

Hulp gezocht bij aanplant Voedselbuurtbos

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Voedselbuurtbos GeuzeGroen (in oprichting) zoekt enthousiaste vrijwilligers om te helpen bij het aanplanten van de eerste stekjes op het voor het Voedselbuurtbos geplande perceel in de Nieuwe Driemanspolder. Op zaterdag 13 maart verhuizen de op verschillende buurttuinen gekweekte stekken van bomen en struiken naar hun nieuwe plek aldaar. De komende woensdagen en zaterdagen tussen 10.00 en 15.00 uur is alle hulp welkom.

Ervaring is niet nodig en vanzelfsprekend worden de werkzaamheden corona-proof georganiseerd. Zo werkt men in tweetallen op het grote terrein met voldoende afstand ertussen, aangegeven door piketpaaltjes. 

Het benodigde gereedschap dat ter beschikking is gesteld door De Groene Motor wordt na elk gebruik ontsmet. Verder zijn er nieuwe verpakte handschoenen en desinfectiemiddel aanwezig.

Men wordt gevraagd om zelf iets te eten en een koffie- of theemok mee te nemen. De organisatie regelt kannen met koffie en thee en Camping De Drie Morgen stelt haar toiletfaciliteiten ter beschikking.

Kijk hier en geef je (samen met vrienden of familie) op via het formulier op de website of via astrid@geuzegroen.nl.

Meer berichten