Logo hetkrantje-online.nl
De Voorburgse schrijfster Jolanda Zuydgeest in de studio bij Midvliet (foto: pr).
De Voorburgse schrijfster Jolanda Zuydgeest in de studio bij Midvliet (foto: pr).

‘Boekenweek-zaterdag’ bij Midvliet

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De Boekenweek die gepland stond van 6 tot en met 13 maart kan dit jaar niet op de gebruikelijke manier plaatsvinden. Daarom heeft Midvliet het initiatief genomen om een speciale boekenweekzaterdag te verzorgen op zaterdag 13 maart.

Samen met lokale boekhandelaren en de Bibliotheek aan de Vliet wil Midvliet boeken en lokale schrijvers onder de aandacht brengen via de radio. Van 09.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur komen lokale boekhandelaren, de Bibliotheek aan de Vliet en diverse lokale schrijvers aan het woord.

Als inwoner van Leidschendam-Voorburg kunt meedoen met de uitzending. U kunt op 13 maart bellen met de studio van Midvliet om een aanbeveling te doen voor uw favoriete boek, of uw ervaringen delen met boeken die veel voor u betekenen, of als u een boek wilt ruilen met iemand bijvoorbeeld.

Bel dan naar 070-320.2266. Het Midvliet team (bestaande uit Peter van der Aar, Marcel Breeuwsma, Suzanne Breeuwsma, Hans Biard, Max Nierstrasz, Gerard van der Meij en Bas Reijnders) staat u graag te woord.

In de uitzending komen schrijvers uit de regio aan het woord en hoort u medewerkers van Bibliotheek aan de Vliet en de boekhandels Paagman (Leidschendam) Boersen Boekhandel (Leidschendam), In de Wolken (kinderboekenwinkel Voorburg) en boekhandel De Kler (Wassenaar).

De auteurs uit onze regio die op zaterdag 13 maart bij Midvliet FM geïnterviewd worden zijn: Jolanda Zuydgeest, Anja Groenewegen, Idsard Bosman, Peter den Hollander, Carel Wiemers, Frans Oliehoek, Peter van Boheemen, Theo Brinkel (zoon van Michel van der Plas), Janine Brandsen, André Buurman en René de Haas.

Meer berichten