Trinity traint sinds een paar weken buiten op de parkeerplaats van sporthal de Fluit in Leidschendam (foto: pr).
Trinity traint sinds een paar weken buiten op de parkeerplaats van sporthal de Fluit in Leidschendam (foto: pr).

Trinity gaat meedoen aan online wedstrijden CGN

zo 28 mrt 2021, 15:00 Actueel 119 keer gelezen

Leidschendam - Door alle maatregelen gaan de reguliere wedstrijden voor Trinity niet door, maar nu hebben ze toch een doel om naar toe te werken. Zaterdag 3 april gaat Trinity meedoen aan online wedstrijden.

Trinity trainde tijdens de lockdown online, maar sinds een paar weken zijn ze te vinden op de parkeerplaats van sporthal de Fluit. Normaal trainen de groepen binnen in een gymzaal, maar helaas mag dat nog niet. Met een beetje improviseren en aanpassen lukt het nu beide groepen om buiten te dansen met hun attributen. Zowel Trinity als Trinity kids zijn bezig met de show voor de livestream.

Het is een pittig jaar geweest. Vorig jaar stond Trinity kids (leeftijd van 4 tot 11 jaar) op het punt om kampioen te worden, maar door corona werd de finale afgelast. Daarna werd hoofdtrainster Joyce Rodenburgh ernstig ziek en moest de staff het overnemen. Dat is voor jonge kinderen een hoop om te verwerken. Gelukkig bleven ze doorzetten en konden niet wachten om weer echt te gaan trainen. Inmiddels is Joyce weer helemaal beter en zijn de kids volop aan het oefenen. Trinity gaat hun show volgende week filmen om mee te kunnen doen aan de wedstrijd. “Het is fijn om weer een doel te hebben om aan te werken”, aldus één van de leden.

De wedstrijd is gratis live te volgen via ww.cgnunited.nl. Mail voor meer info naar guard@showband75.nl.

Uit de krant