Logo hetkrantje-online.nl
<p>Violiste Camilla van der Kooij en pianiste Josje Goudswaard geven met Pasen ook voordeurconcerten in Leidschendam en Voorburg (foto: pr).</p>

Violiste Camilla van der Kooij en pianiste Josje Goudswaard geven met Pasen ook voordeurconcerten in Leidschendam en Voorburg (foto: pr).

Voordeurconcerten ook in Leidschendam en Voorburg

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Tijdens de lockdown kwamen violiste Camilla van der Kooij en pianiste Josje Goudswaard op het idee om korte concerten te geven, geheel coronaproef, gewoon bij de mensen thuis voor de deur met een speciaal hiervoor ingerichte concertbus.

Zo werd ‘Het Voordeurconcert’ geboren. Het Fonds Podium Kunsten kende een subsidie toe, zodat een concerttour door Zuid-Holland konden gaan plannen.

Het duo is er inmiddels helemaal klaar voor en nu volgen elk weekend Voordeurconcerten in verschillende regio’s. Waaronder 2e paasdag in Leidschendam en Voorburg. Waar precies, dat blijft nog even een verrassing.

Pianiste Josje Goudswaard heeft een Pianolespraktijk en is pianiste van onder andere het Tuschinski Trio.

Violiste Camilla van der Kooij is naast klassieke muziek gespecialiseerd in improvisatie en popmuziek. Zij is violiste van het Red Limo Quartet, van het Tuschinski Trio en The Analogues. Camilla werkte met vele artiesten zoals Wende, Kensington en Janne Schra. Met het Red Limo Quartet speelde zij door heel Europa tijdens de tour van Eddie Vedder (Pearl Jam) en is wekelijks te zien in het tv-programma ‘Matthijs gaat door’.

Op www.hetvoordeurconcert.nl kunt u boeken en kiezen uit verschillende concertmenu’s. Ook zijn hier filmpjes van eerdere concerten te beluisteren.

Meer berichten