Emil du Croix voor het kantoor aan de Parkweg 18 in Voorburg (foto: Inge Koot).
Emil du Croix voor het kantoor aan de Parkweg 18 in Voorburg (foto: Inge Koot).

Emil NVM Makelaars viert 20-jarig jubileum met mooie acties

vr 2 apr 2021, 11:40 Actueel

Voorburg - Emil NVM Makelaars bestaat 20 jaar. Een mooi jubileum dat gevierd moet worden. Dat doet makelaar Emil du Croix met meerdere leuke acties het gehele jaar door. 

Samen met zijn team - bestaande uit Fred, Cindy en Isabeau - wil Emil ook de komende jaren weer veel kopers en verkopers op zijn unieke, persoonlijke en trendsettende wijze begeleiden bij de aan- of verkoop van een woning. “De woningmarkt is grillig maar makelaar zijn blijft toch echt het leukste vak dat er bestaat”, zegt de enthousiaste makelaar.

Twintig jaar geleden is Emil samen met een compagnon zijn eigen makelaarskantoor gestart in het pand aan de Parkweg in Voorburg: Miedema en Du Croix Makelaardij. Drie jaar later is hij alleen verdergegaan onder de naam Emil du Croix Makelaardij. Ter ere van het 15-jarig jubileum veranderde de naam van het kantoor nogmaals, nu in Emil NVM Makelaars.

Tegelijkertijd werd de uit Zoetermeer afkomstige makelaar Fred onderdeel van het team van Emil. “Dit is een van de hoogtepunten in de geschiedenis van Emil NVM Makelaars”, zegt Emil. Emil NVM Makelaars is een middelgroot makelaarskantoor dat zich richt op de particuliere markt.

Het makelaarskantoor heeft verschillende hoogte- en dieptepunten in de woningmarkt meegemaakt. De huidige overspannen markt zorgt weer voor nieuwe uitdagingen waar Emil samen met zijn team vol energie op inspeelt. “Wij verzorgen een unieke presentatie van de woning gemaakt door een professioneel mediateam. Hierdoor worden alle specifieke elementen van het huis op een zo goed mogelijke manier uitgelicht. Dit gebeurt niet alleen via foto’s, maar ook via video en een 3D beleving. Naast de gebruikelijke Fundapresentatie communiceren wij ook via Facebook en Instagram. Zo proberen we zoveel mogelijk kopers te bereiken.” 

Emil neemt voor elke bezichtiging ruim de tijd. Hij zorgt voor mondkapjes en desinfecteermaterialen zodat de bezichtiging volgens de RIVM-regels verloopt. 

De huidige markt is overspannen maar Emil ziet ook een aantal bijzondere ontwikkelingen. Door het thuiswerken willen mensen meer ruimte, het liefst een aparte werkkamer. Daarnaast ziet hij dat mensen niet meer per se dicht bij het werk willen wonen en om die reden de stad uit trekken. 

Emil en zijn team volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet zodat zij het beste resultaat behalen voor de klant bij de aan- of verkoop van de woning.

Jubileumacties

Het 20-jarig jubileum wordt gevierd met verschillende acties. Elke twee maanden verloot Emil een fiets onder de aan- en verkoopklanten van die twee maanden. Het hele jaar betalen klanten die een NWWI-taxatierapport (een taxatierapport dat uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld) nodig hebben, geen validatiekosten ter waarde van € 45,-. Als klap op de vuurpijl verloot Emil aan het eind van het jaar een gratis makelaar. Dat betekent dat de winnaar de courtagekosten terugkrijgt.

Meer weten over Emil NVM Makelaars, kijk dan op www.emilmakelaars.nl, bel naar 070-3555722 of stuur een e-mail naar info@emilmakelaars.nl

Uit de krant