Logo hetkrantje-online.nl
<p>Graffiti artist Mike Freeke van Colourcastle heeft op moderne wijze diverse herkenbare items afgebeeld, van zowel de USA als de UK.</p>

Graffiti artist Mike Freeke van Colourcastle heeft op moderne wijze diverse herkenbare items afgebeeld, van zowel de USA als de UK.

Wellant Westvliet geeft lokalen meer kleur

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Vorige zomer onderging Wellant Westvliet aan de Westvlietweg een verbouwing, waardoor de school er diverse extra lokalen bij kreeg. Nieuwe lokalen met een frisse witte look.

Netjes, maar ... ook een beetje saai, aldus de Engelse docenten van Wellantcollege Westvliet. Zij vonden het tijd voor een update met een beetje extra kleur en gingen op zoek naar een leuke creatieve invulling. Meer dan gewoon een postertje of behangetje aan de muur.

Op twee muren in het lokaal wilden ze graag terugzien dat er Engels wordt gegeven. Niet op alle muren dus, want dat zou weer ‘too much’ zijn en te veel afleiden. Graffiti artist Mike Freeke van Colourcastle wist wel raad met de wensen en ging aan de slag met dit thema.

Hij heeft op moderne wijze diverse herkenbare items afgebeeld, van zowel de USA als de UK. Van vrijheidsbeeld tot Engelse Bobby. Ook de vlaggen op de afbeelding wapperen mooi op de achtergrond. Er is zelfs alvast rekening gehouden met de toekomstige nieuwe naam van Wellantcollege: Yuverta.

Leerlingen vinden het prachtig en opvallend is dat velen een selfie maken met de Pride (regenboog) vlag. Daarnaast willen collega-docenten ineens wel erg graag lesgeven in dit lokaal. Eigenlijk is het niet de vraag wanneer een volgend lokaal volgt, maar welk vak mag volgen. Leerlingen mogen alvast met leuke suggesties komen.

Meer berichten