Installatie nieuwe raadsleden 2018 (foto: Henk Knoester).
Installatie nieuwe raadsleden 2018 (foto: Henk Knoester). HENK KNOESTER

GroenLinks zoekt kandidaten voor de gemeenteraad

vr 2 apr 2021, 13:00 Actueel

Leidschendam-Voorburg - De eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen zijn op 19 maart 2022. GroenLinks Leidschendam-Voorburg gaat graag in gesprek met mensen van binnen en buiten de partij die zich kandidaat willen stellen als gemeenteraadslid.

Als gemeenteraadslid krijg je de kans om vanuit jouw idealen vorm te geven aan onze gemeente.

Voorzitter Geert van Rhee: “We zoeken voortdurend mensen die de visie van GroenLinks concreet kunnen vertalen in praktische, politieke voorstellen. Mensen die goed kunnen communiceren, samenwerken en overtuigend in het politieke debat kunnen zijn om zo politieke vooruitgang te realiseren. We hebben het geluk al veel talent in de partij te hebben, maar wellicht zijn er nog onontdekte talenten in onze gemeente die aan de slag willen. Ze zijn van harte welkom.’’

Meer informatie is te vinden op de website van GroenLinks: leidschendam-voorburg.groenlinks.nl. Daarnaast organiseert GroenLinks een speciale avond waar iedereen vragen kan stellen aan de huidige raadsleden, op 15 april vanaf 20.00.

Voor aanmelden en overige vragen kan men mailen naar secretariaat@groenlinksleidschendamvoorburg.nl. Aanmelden voor de lijst kan tot 30 april.

Uit de krant