Logo hetkrantje-online.nl
<p>Minister Hugo de Jonge in gesprek met medewerkers van WZH Vliethof in Voorburg (foto: Phil Nijhuis).</p>

Minister Hugo de Jonge in gesprek met medewerkers van WZH Vliethof in Voorburg (foto: Phil Nijhuis).

Minister Hugo de Jonge op bezoek bij WZH Vliethof

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - WZH Vliethof ontving gisteren speciaal bezoek van Hugo de Jonge, demissionair minister van VWS en viceminister-president. Na een jaar corona liet de minister zich inspireren door de ervaringsverhalen van bewoners en medewerkers van Vliethof.

(foto: Phil Nijhuis). 

Locatiemanager Annemarie Baas-Braun heette de minister welkom. “Wij voelen ons bijzonder vereerd met het bezoek van de minister en zijn verheugd om hem hier vandaag te mogen ontvangen in ons woonzorgcentrum”, aldus de locatiemanager. Na de ontvangst kreeg de minister een korte rondleiding. Daarna sprak hij met acht medewerkers van Vliethof.

Na het gesprek met de medewerkers bezocht minister De Jonge het Grand-Café dat gebruikt wordt als ontmoetingscentrum. Hij dronk een kopje koffie met een paar bewoners en toonde zich nieuwsgierig naar hun verhaal. Hugo de Jonge: “Vaccineren werkt. Dat zien we nu volop in de verpleeghuizen. Daarom kunnen we nu na een lange en spannende tijd voorzichtig weer wat versoepelen. Als er voldoende gevaccineerd is, is een knuffel door vaste bezoekers weer mogelijk. Prachtig toch?”

Aan het einde van de middag vertrok Hugo de Jonge met nieuwe inspiratie en indrukwekkende ervaringsverhalen. Bewoners, medewerkers en de locatiemanager van WZH Vliethof kijken terug op een geslaagd bezoek en zijn dankbaar dat de minister bij hen op visite kwam.

(foto: Phil Nijhuis).

Meer berichten