Alle leerlingen kregen een tasje met benodigdheden met mix, fondant en cakeversiering mee om thuis aan het bakken te gaan (foto: pr).
Alle leerlingen kregen een tasje met benodigdheden met mix, fondant en cakeversiering mee om thuis aan het bakken te gaan (foto: pr).

Heel Sint Maarten bakt Cupcake challenge

Actueel 799 keer gelezen

Voorburg - Op de Sint Maartensschool in Voorburg vond de oudervereniging dat het tijd was om de leerlingen te verrassen.

Veel uitstapjes en andere activiteiten kunnen helaas (nog) geen doorgang vinden. De oudervereniging, altijd bereid om allerlei evenementen en uitstapjes te organiseren, zocht contact met de nieuwe Xenos in de Westfield Mall, om toch iets voor de leerlingen te kunnen regelen.

Deze mooie, nieuwe Xenos stond open voor een leuke activiteit, origineel en geheel coronaproof. Zij hebben in de winkel een leuke baklijn, waarbij ook rekening is gehouden met evt. allergieën.

Op maandag 12 april kregen alle leerlingen een tasje met benodigdheden om thuis aan het bakken te gaan. De 400 tasjes werden gevuld met mix, fondant en cakeversiering.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang voor de ‘heel Sint Maarten bakt Cupcake challenge.’

Het resultaat zal op een foto worden vastgelegd en gedeeld met elkaar. Xenos heeft een leuk verrassingspakket klaar staan voor de mooiste inzending.

De oudervereniging gaf aan trots te zijn op alle leerlingen die tijdens de lockdown steeds hun best hebben gedaan om alle opdrachtjes goed uit te voeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant