Logo hetkrantje-online.nl
<p>Rond de Kerst was er ook al een avondshow in De Bles. Nu vooral muziek en m.m.v. gemeente en de lokale omroep Midvliet (archieffoto).</p>

Rond de Kerst was er ook al een avondshow in De Bles. Nu vooral muziek en m.m.v. gemeente en de lokale omroep Midvliet (archieffoto).

Muziekfestival vanuit De Bles op Koningsdag live op radio, tv en internet

  •   keer gelezen   Actueel

Horecabedrijf De Bles, gemeente Leidschendam-Voorburg, Midvliet en ondernemend Stompwijk trakteren de hele gemeente op koningsdag op een muziekfestival live vanuit De Bles en te volgen op radio en TV via Midvliet.

Het concept is dat de hele gemeente één groot festivalterrein wordt waarbij inwoners massaal de uitzending op Midvliet laten klinken dit volgen vanuit huis, in de tuin of in de auto. Bij mooi weer kun je genieten in de tuin van de uitzending door de radio af te stemmen op 107.2 FM en spreekt een optreden je extra aan, dan kijk je even op de TV.

De organisatie heeft een brede programmering gemaakt, waardoor er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Er zijn de coverbandjes (Komen Lopen, Kaboom, Amber&Jasper), tribute bands (Beatles, Bob Marley, Coldplay), een bandje met eigen werk (Silver Pockets Full) en een DJ sluit het geheel af (DJ Bombastic). Alle acts spelen maximaal 45 minuten. De presentatie is in handen van oud olympisch sporter, toernooidirecteur wereldkampioenschap shorttrack en amateurmuzikant Cees Juffermans.

Het voordeel van deze broadcastuitzending ten opzichte van streaming is dat het gemakkelijk te ontvangen is en dat de uitzendingen gelijktijdig zijn zonder buffering en vertraging. Door met zoveel mogelijk mensen af te stemmen op Midvliet, is het festival overal in de gemeente te volgen. Bij mooi weer heerlijk om aan te zetten tijdens je BBQ of koningsborrel in de tuin.

De uitzending is live te beluisteren op dinsdag 27 april 2021 van 15:00 tot 22:00 uur.

Meer berichten