Logo hetkrantje-online.nl
<p>Blue School is een fysieke winkel en tevens leeromgeving in de nieuwe Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam (foto: pr).</p>

Blue School is een fysieke winkel en tevens leeromgeving in de nieuwe Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam (foto: pr).

Open Dag studentstore in Westfield Mall

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Studentstore Blue School in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam organiseert op donderdag 22 april een Open Dag. Van 15.00 tot 18.00 uur is de winkel speciaal geopend voor informatie voor nieuwe leerlingen, maar wel op afspraak net als wanneer er gewinkeld wordt. 

Er zijn drie voorlichtingsrondes van een uur. Meld je aan voor een van de tijdslots op https://blueschool.nl/open-dag/ neem meteen een kijkje op de rest van de site om alles over de opleiding en de winkel te weten te komen! Als je je aanmeldt bij Blue School behoor je na toelating tot een selecte eerste groep van ruim twintig studenten die vanaf september wordt opgeleid tot (Denim) Store Manager onder de vlag van het roc van jouw keuze: ROC Mondriaan of mboRijnland. 

In Blue School gaan ondernemen en opleiden samen. De winkel is een student store met de focus op duurzame denim en wordt gerund door studenten onder leiding van twee retail experts Raymond van Uffelen en Yvo Sonneveld. Zij zijn de ondernemers die een voorname rol spelen in de opleiding binnen dit unieke onderwijs- en winkelconcept. Ze doen dat samen met de docenten van de beide roc’s en andere partner bedrijven. Nice to know: je krijgt in de toekomst les en begeleiding van heel veel ervaren ondernemers in onder andere het aangaan van challenges. Dezelfde ondernemers schrijven ook mee met het onderwijsprogramma.

Meer berichten