Logo hetkrantje-online.nl
<p>Grace de Gier is een Colombiaanse rock- en popzangeres/songwriter. Ze zingt in het Spaans en woont nu in Nederland. </p>

Grace de Gier is een Colombiaanse rock- en popzangeres/songwriter. Ze zingt in het Spaans en woont nu in Nederland.

Zondagsgasten in Kakafonie op Midvliet FM

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Morgen, zondag 25 april, om 12:30 uur komt Grace de Gier naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar nieuwe single ‘Quiero’ te laten horen.

Grace de Gier is een Colombiaanse rock- en popzangeres/songwriter. Ze zingt in het Spaans en woont nu in Nederland. Grace is verder gegaan met haar carrière in 2020 na een lange pauze en het stichten van haar gezin. Sindsdien heeft ze drie singles en haar debuutalbum Magico uitgebracht. Deze zijn zeer positief ontvangen in vele niet Spaans sprekende landen en natuurlijk haar geboorteland Colombia. Ze wil ook graag gehoord worden in vele landen en culturen.

De liedjes van Grace zijn geïnspireerd door haar eigen ervaringen, verhalen die ze gehoord heeft en haar eigen verbeelding. Haar muziek is verfrissend en nieuw en elk nummer heeft zijn eigen stijl, wat Grace de Gier uniek maakt om naar te luisteren! Na vele reacties op het nummer “Quiero” is besloten om deze nu als single te lanceren, het is een vrolijk opzwepend nummer, wat veel Airplay op zal gaan leveren.

Neem eens een kijkje op haar website www.gracedegier.com.

Sway

Om 13:30 uur ontvangt Midvliet FM in Kakafonie de formatie Sway. Sway is een Nederlandse rockband, opgericht in 2015. De band bestaat uit Joost Dobbe (zang, gitaar), Jeremy Lammerts van Bueren (bas, achtergrondzang ) en Ben Stuijvenberg (drums, achtergrondzang). Sway music is rock aangeraakt door pop, funk soul en blues. Inmiddels heeft Sway het eerste album uitgebracht (Make it happen, 2015) en de singles (My girl, 2017, New sensation, 2020 en Wishlist, 2021). Kwaliteit, muzikaliteit, pure muziek en veel plezier is wat deze heren je zullen brengen als je een bezoek brengt aan hun show. if you can’t beat them, join them is what they say. 

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz., 107.9 MHz. en DAB+, via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via KPN en XS4All (kanaal 1489 voor de tv en de radio op kanaal 1189), via de website (www.midvliet.nl) en via de Midvliet app voor je tablet of smartphone.

Meer berichten