Logo hetkrantje-online.nl
<p>Voorzitter Erik van der Linden overhandigt aan mevr. Zaat, één van de oudste leden van de vereniging, een doos met oranjetompoezen (foto Ap de Heus)</p>

Voorzitter Erik van der Linden overhandigt aan mevr. Zaat, één van de oudste leden van de vereniging, een doos met oranjetompoezen (foto Ap de Heus)

Oranjekwartier bezorgt tompoucen langs de deur op Koningsdag

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - De Voorburgse Oranjevereniging Oranjekwartier heeft haar leden en sponsoren verrast met oranjegebak. 

Nu dit jaar de traditionele viering van Koningsdag met de Oudhollandse kinderspelen op het pleintje in de Oranje Nassaustraat niet door kon gaan, werd besloten iedereen te verblijden met een smakelijke attentie gemaakt door bakker Klink. De dozen met oranjelekkernijen werden door de bestuursleden bij de mensen thuis bezorgd.

Speciaal voor de kinderen van 1 tot 12 jaar in de buurt zijn er huis-aan-huis flyers rondgebracht met 2 bonnetjes eraan. De kinderen kunnen hiermee deze week in Friethuisje bij Rembrandt een ijsje ophalen. Bij deze traktatie krijgen ze tevens een kleine verrassing.

De vereniging, die dit jaar 85 jaar bestaat, hoopt uiteraard volgend jaar weer als vanouds Koningsdag met de hele buurt in het Oranjekwartier te vieren.

Wilt u lid worden van de vereniging of vrijwilliger op Koningsdag zelf, ga naar de website www.oranjekwartier.nl

Meer berichten