Logo hetkrantje-online.nl
<p>Op de Prinses Carolinalaan bij de hoek Noordsingel / Veurse Achterweg verrijzen twee nieuwe gebouwen (impressie: Cieremans Van Reijn).</p>

Op de Prinses Carolinalaan bij de hoek Noordsingel / Veurse Achterweg verrijzen twee nieuwe gebouwen (impressie: Cieremans Van Reijn).

Bouw van Carolina Parc op Prinses Carolinalaan

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Op de hoek van de Noordsingel en de Veurse Achterweg, op de plek van het autogaragebedrijf aan de Pr. Carolinalaan wordt het Carolina Parc gebouwd.

Het geheel krijgt een parkachtige setting, twee appartementengebouwen met eigen entrees in de tuin. Het elf verdiepingen tellende appartementengebouw bestaat uit veertig luxe koopappartementen en twee penthouses. Er zijn royale hoekbalkons van minimaal 20m² die op twee zijden zijn georiënteerd. Dankzij de glazen schuifpuien aan weerszijden wordt buiten naar binnen gehaald en geniet je volop van het uitzicht.

Het tweede gebouw heeft een ‘getrapte’ bouwhoogte van zeven woonlagen naar vier woonlagen, met op ieder dak volop groen. Hierin komen de 20 vrije sector huurwoningen en 27 sociale huurwoningen.
Bewoners van de koopappartementen hebben een eigen plek in de garage die is te bereiken via de Veurse Achterweg. Hier bevinden zich ook ruime bergingen. Bovendien staan er diverse elektrische deelauto’s met laadpaal, waarvan je gebruik kunt maken.

Duurzaamheid komt ook terug in zonnepanelen en een bodemwarmtepomp. Met de energiebesparingen voldoet het project ruimschoots aan de geldende duurzaamheidseisen. Verder komt er veel groen op de daken die hiermee tevens als waterbuffer fungeren én voor betere isolatie en mooi uitzicht zorgen. Het geheel draagt bij aan de klimaatadaptie en het voorkomen van hittestress door het gebruik van lichte materialen.

Heeft u ook belangstelling, schrijf u dan in op www.carolinaparc.nl en blijf automatisch op de hoogte.

Meer berichten