Logo hetkrantje-online.nl
<p>Peter Verbeek van Peet Drankenspeciaalzaak aan de Damstraat in Leidschendam: &quot;Wijn is gemaakt om van te genieten&quot;.&nbsp;</p>

Peter Verbeek van Peet Drankenspeciaalzaak aan de Damstraat in Leidschendam: "Wijn is gemaakt om van te genieten". 

Wijnclub Peet opgericht in Leidschendam-Voorburg

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Drankenspeciaalzaak Peet, gevestigd aan de Damstraat 44 in het Leidschendam Centrum, heeft Wijnclub Peet opgericht. Het doel van deze club is mensen kennis te laten maken met en te laten genieten van het product wijn.

Je hoeft geen kenner te zijn om lid te worden van wijnclub Peet. Als je af en toe een wijntje drinkt en open staat voor af en toe iets anders in je glas is dat voldoende.

Eigenaar van Drankenspeciaalzaak Peet “Ik neem je gewoon mee op reis. Op je eigen tempo. Wil je veel informatie? Je krijgt het. Wil je regelmatig proefdozen ontvangen? Ik breng ze. Wil je relaxt af en toe een wijntje drinken? Even goede vrienden!”

Hij vervolgt “Wijn drinken is geen must. Het hoeft niet, het mag. Wijn is gemaakt om van te genieten, lekker wegdromen na een dag hard werken of gezellig bijkletsen met wat vrienden. Zonder een glas wijn kan dat ook maar geloof mij, met is het net een stukje leuker!”

Door lid te worden van Wijnclub Peet ontvang je met regelmaat een nieuwsbrief met daarin nieuwtjes, tips en informatie over wijn. Uiteraard ontvang je ook leuke kortingen op speciaal geselecteerde wijnen en wordt je als eerste uitgenodigd voor wijnproeverijen en masterclasses.

De wijnclub Peet heeft een echt clubhuis. Nou ja, een clubkelder. Onder Drankenspeciaalzaak Peet ligt De Schatkelder. Hierin worden met regelmaat besloten proeverijen georganiseerd en ligt er een bijzonder assortiment Europese wijnen te wachten om van eigenaar te wisselen. Maar je kunt ook je eigen wijnproeverij bestellen. Gewoon gezellig thuis, in de huiskamer, in de tuin of op het balkon met vrienden en/of familie genieten van verschillende wijnen. Proeven en genieten staan centraal bij Drankenspeciaalzaak Peet. Op alle wijnen die in het Clubhuis liggen krijg je, als lid van Wijnclub Peet, 10% korting.

Via de site www.wijnclubpeet.nl blijf je altijd op de hoogte over het laatste nieuws van deze club. Hier vind je ook een assortiment aan Proefdozen, Wijn Seizoens Boxen, Speciaal geselecteerde Clubwijnen, informatie over de Box Proef! en een maandelijkse blog over wijn.

Meer berichten