Logo hetkrantje-online.nl
<p>GBLV-raadslid Hans Peter Klazenga met op de achtergrond de ontsierende en overlastgevende windturbine (foto: GBLV).</p>

GBLV-raadslid Hans Peter Klazenga met op de achtergrond de ontsierende en overlastgevende windturbine (foto: GBLV).

Gemeentebelangen steunt voordracht wethouder Baldewsingh niet

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Gemeentebelangen (GBLV) zal de voordracht van de PvdA Leidschendam-Voorburg om de heer Rabin Baldewsingh tot wethouder in Leidschendam-Voorburg te benoemen, niet steunen.

De fractie GBLV heeft zich met de bewoners van de Zeeheldenwijk en vele andere inwoners van Leidschendam-Voorburg ingezet om de komst van de Haagse windturbine op de grens van onze gemeente te voorkomen. De windturbine ontsiert en geeft overlast. GBLV en de inwoners die dagelijks met de windturbine worden geconfronteerd zijn de woorden van de toenmalig Haagse wethouder Baldewsingh (’Hoe kan nou één windmolen Leidschendam-Voorburg ontsieren?’) niet vergeten.GBLV-fractievoorzitter Frank Rozenberg: “Hoe kunnen we in de gemeenteraad aan de ene kant met de bewoners van de Zeeheldenbuurt en alle andere bewoners van onze gemeente tegen de windturbine strijden en aan de andere kant instemmen met de benoeming van een wethouder die geen besef lijkt te hebben wat zijn opstelling in onze gemeente heeft veroorzaakt?”

Voor GBLV kan dat maar op één manier worden beantwoord, namelijk met een tegenstem als de benoeming van de heer Baldewsingh op 11 mei tijdens de vergadering van de gemeenteraad in stemming wordt gebracht. Rozenberg: ”Die duidelijkheid willen wij voor de raadsvergadering graag aan onze inwoners bieden.”

Meer berichten