Logo hetkrantje-online.nl
<p>Alexander Wagener met de karikatuurtekening die hij ontving voor zijn 25-jarig jubileum bij Het Krantje (foto: Ben Wagener).</p>

Alexander Wagener met de karikatuurtekening die hij ontving voor zijn 25-jarig jubileum bij Het Krantje (foto: Ben Wagener).

Sportverslaggever Alexander Wagener bedankt iedereen

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - “Midden jaren negentig floot ik het Gymnova Zaalvoetbal Toernooi in de sporthallen De Fluit, toen Jan Meester naar me toe kwam om te vragen of ik even tijd had voor een gesprekje.”

“We vonden een rustige plek langs de lijn en zetten ons op zo’n ouderwetse lange en lage gymnastiekbank. “We gaan een tweede Krantje in Voorburg beginnen en we willen jou er graag bij hebben als sportverslaggever.”

“Verbaasd als ik was, vroeg ik hem hoe ze op dat idee waren gekomen. Jan vertelde me dat hij wist van mijn activiteiten voor Midvliet Magazine Sport, dat iedere maandag en vrijdag op Midvliet FM te beluisteren was.”
“En als je erover kunt praten, kun je er ook over schrijven”, zei hij. Lang heb ik er niet over na hoeven denken. Ik ben vrijwel meteen erna begonnen bij Het Voorburgse Krantje en later Het Leidschendamse Krantje. En de rest is geschiedenis.

“Ik bedank bij deze Erhard Soeterbroek, Frank van der Sman, Mariëlle Schoor, Karlo Wessels en Dick Janssen van Telstar Uitgeverij voor de ingelijste cartoon en de aandacht in Het Krantje. En ik bedank iedereen die mij via WhatsApp, Facebook en e-mails heeft gefeliciteerd! Werkelijk een onverwacht genoegen! Tot ziens langs de lijn wanneer het weer kan!” 

(Alexander Wagener).

Meer berichten