Aanvankelijk draaide Bakkerij Remmerswaal op de verkoop door broodventers: nu wordt behalve  aan de eigen winkels volop geleverd aan verzorgings- en ziekenhuizen, catering en horeca (foto: privé archief).
Aanvankelijk draaide Bakkerij Remmerswaal op de verkoop door broodventers: nu wordt behalve aan de eigen winkels volop geleverd aan verzorgings- en ziekenhuizen, catering en horeca (foto: privé archief).

Bakkerij Remmerswaal viert 75-jarig bestaan

Actueel 1.511 keer gelezen

Leidschendam - Bakkerij Remmerswaal met haar winkel aan de Damstraat bestaat op 6 mei 75 jaar. Er is géén groots feest maar wel een leuke actie.

Opa Remmerswaal opende in 1946 een bakkerij in een voormalig burgemeesterspand aan het Sluisplein in Leidschendam. Diverse keren moest het bedrijf uitbreiden. Aanvankelijk werd gedraaid op de huis-aan-huisverkoop door broodventers, maar later begon Remmerswaal met het leveren aan grotere afnemers.

In 2008 kwam de huidige 3e generatie aan het roer en werd de organisatie verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. In 2012 verhuisde de winkel van het Sluisplein naar de nieuwe Damstraat. Bakkerij De Jong in Schiedam werd overgenomen en de productie samengevoegd.

Het 75-jarig bestaan kan momenteel niet groots gevierd worden, maar er is wel een leuke actie. Van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 mei kost ieder 2e brood maar 75 cent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant