De bewoners genoten van pannenkoeken in het verbouwde ontmoetingscentrum in het atrium van wooncomplex Mariënpark (foto: pr).
De bewoners genoten van pannenkoeken in het verbouwde ontmoetingscentrum in het atrium van wooncomplex Mariënpark (foto: pr).

Pannenkoeken geserveerd bij opening atrium Mariënpark

Actueel 714 keer gelezen

Leidschendam - Het verbouwde ontmoetingscentrum in het atrium van wooncomplex Mariënpark is heropend.

De activiteitencommissie had een verzoek ingediend bij Vidomes of er een keuken geplaatst kon worden omdat de commissie graag voor de bewoners wilde koken. Vidomes vond dit idee zo goed, dat ze de keuken direct toezegde. Maar omdat de commissie ook wilde koken had Vidomes aangegeven dat de de kookplaat moest worden aangevraagd bij andere partijen. De commissie deed direct een aanvraag bij Vlietwensen en binnen enkele dagen werd die goedgekeurd. Het aansluiten van de kookplaat heeft de commissie aangevraagd bij het Van Ravensteynfonds. Die gaf hier ook toestemming voor, dus werd er gestart met de verbouwing. Het resultaat is een geweldige keuken. Op 5 mei werden de bewoners tijdens de heropening getrakteerd op pannenkoeken.

De activiteitencommissie, bestaande uit Riet Hoogenraad, Marja Sas, Riet Driessen en Koos Pex, wil om te beginnen één keer per week een maaltijd koken voor de bewoners die zich daarvoor hebben aangemeld. De bewoner kan kiezen om de maaltijd thuis te nuttigen of aan tafel in het atrium. Voor deze maaltijden wordt wel een kleine vergoeding gevraagd. De pannenkoeken waren een groot succes want na afloop meldde de commissie dat er bijna 100 pannenkoeken waren gebakken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant