Logo hetkrantje-online.nl
<p>Te zien zijn o.a. geestige keramische beelden van Hermien Buytendijk, zoals &#39;Fietsen met de wielen die je hebt&#39; (foto: pr ArtiBrak).</p>

Te zien zijn o.a. geestige keramische beelden van Hermien Buytendijk, zoals 'Fietsen met de wielen die je hebt' (foto: pr ArtiBrak).

Ledententoonstelling en uitreiking galerieprijs ArtiBrak

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Meer dan veertig kunstenaars exposeren vanaf 12 mei werk op de komende ledententoonstelling bij galerie ArtiBrak aan de Herenstraat 44 te Voorburg.

Tot en met 13 juni laten deze werken een fraaie dwarsdoorsnede zien van de vele disciplines die binnen de kunstenaarsvereniging beoefend worden. Te zien zijn o.a. geestige keramische beelden van Hermien Buytendijk, acrylschilderingen op moerbeiblad van Glenn Priester, sieraden met een knipoog van Maudy Smith, prijswinnende kunstfotografie van Arnold Hoogendorp en kleurenhoutsneden van Jan de Ruijter. Dit is slechts een greep uit het grote, gevarieerde aanbod kunstwerken.
Op de ledententoonstelling zal ook de jaarlijkse ArtiBrak Galerieprijs worden uitgereikt voor het – in de ogen van een jury - mooiste werk op de expositie. De uitreiking van deze prijs zal in kleine kring plaatsvinden.

ArtiBrak houdt zich aan de coronarichtlijnen, daarom is er geen officiële opening. De uitreiking van de Galeriepijs zal in besloten kring plaatsvinden. U kunt de expositie bezoeken op de reguliere openingstijden, met maximaal vier personen tegelijk in de galerie. Galerie ArtiBrak is geopend op woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. 

Kijk voor meer informatie op www.artibrak.nl.

Meer berichten