V.l.n.r. Trix Roggeband, Hella Klomp en voorzitter Roos Reichert van Inner Wheel overhandigen cheque aan Migiel van Lier van HetHuis (foto: pr).
V.l.n.r. Trix Roggeband, Hella Klomp en voorzitter Roos Reichert van Inner Wheel overhandigen cheque aan Migiel van Lier van HetHuis (foto: pr).

Inner Wheel Voorburg ondersteunt Hethuis aan de Dobbelaan in Leidschendam

Actueel 1.001 keer gelezen

Leidschendam - Leden van de serviceclub Inner Wheel Voorburg hebben op dinsdag 25 mei een cheque van € 7.500,- overhandigd aan Migiel van Lier, voorzitter van de Stichting Hethuis in de wijk De Heuvel aan de Dobbelaan in Leidschendam.

Hethuis is een initiatief van ouders die voor hun verstandelijk beperkte kinderen een zo goed en fijn mogelijk thuis hebben gerealiseerd, zodat zij, net als hun broers en zussen, een eigen thuis hebben voor nu én de toekomst. 

Het aangeboden bedrag komt uit een gehouden veiling, lang voordat de corona-maatregelen van kracht werden. Nu Hethuis bijna voltooid is, was het tijd om dit bedrag officieel over te dragen. Het wordt o.a. besteed aan de inrichting van de tuin rondom het huis, waar de 18 bewoners (jongvolwassenen met een beperking) – die hier vanaf medio juni a.s. gaan wonen – hopelijk veel plezier aan gaan beleven.

Een aantal jaren geleden was het al mogelijk om de Villa Voorschot (met hetzelfde doel opgericht) in Voorschoten met een gelijk bedrag te verblijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant