Gio van Veen is zondag als eerste te horen (foto: pr).
Gio van Veen is zondag als eerste te horen (foto: pr).
midvliet fm

Gasten in radioprogramma Kakafonie

Actueel 91 keer gelezen

Leidschendam - In het radioprogramma Kakafonie op Midvliet FM zijn zondag Gio van Veen en het trio JBJ te gast.

Om 12:30 uur kruipt Gio van Veen als eerste achter de microfoon van Kakafonie. De jonge talentvolle zanger Gio van Veen is geboren en getogen in de volkswijken van Arnhem. Dat verklaart meteen zijn ongekende en unieke voorliefde voor het levenslied.

Uit de bekende Pro Music studio in Eemnes komt het geluid van de nieuwe smartlap, producer Richard Poot heeft met vele bekende artiesten gewerkt maar ontdekte het levenslied in de stem bij Gio en besloot met hem aan de slag te gaan. 

Hierbij kwam de evergreen van Johnny Hoes ‘Een roos kan niet zonder zonneschijn’ weer tot bloei. Door het aparte stemgeluid van Gio kreeg het een frisse dimensie. Met de steun vanuit zijn team van het Hollands geluid en promotor Jeanette de Wit is Gio klaar om zich aan Nederland te laten zien. 

Het trio JBJ (foto: pr).

JBJ

Morgen om 13:30 uur ontvangt Midvliet FM in Kakafonie een trio: JBJ. Het nieuwe nummer van J(effrey)B(as)J(Jeroen) heet ‘Zolang het nog mag’.

Na het succesvolle akoestische nummer ‘Leun op mij’ dat zij in februari 2021 uitbrachten als eerbetoon aan de zorgverleners komen de muzikanten Jeffrey Oud, Bas Berkhout en Jeroen Aker met dit prachtige akoestische nummer ‘Zolang het nog mag’.

De drie heren, op dit moment werkend onder de artiestennaam JBJ, zijn al sinds de uitbraak van het coronavirus lekker bezig om mooie akoestische muziek te maken. Dat ze dat kunnen, laten ze horen door live in de studio van Midvliet te spelen tijdens het interview.

Dat leverde ook twee heel bijzondere eigen producties op. Te beginnen met ‘Leun op mij’ van Ruth Jacott, waar zij een aangepaste tekst op maakten om zorgverleners te bedanken voor hun tomeloze inzet. En dan nu het nummer ‘Zolang het nog mag’, waarbij zij een prachtige videoclip aan het strand bij het kampvuur hebben gemaakt.

Het verhaal in deze single vertelt eigenlijk wat zij gewoonweg doen, muziek maken en zoals de titel al vermeld, doen zij dit zolang het nog mag.

Uit de krant