Logo hetkrantje-online.nl
Vooraanzicht van de nieuwe koffie en stroopwafelzaak aan het Damplein (impressie pr).
Vooraanzicht van de nieuwe koffie en stroopwafelzaak aan het Damplein (impressie pr).

Hippe stroopwafelwinkel opent eind juni op Damplein

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - De winkel dip opent eind juni haar deuren aan het Damplein 98 in Leidschendam Centrum en is dan 7 dagen per week de plek voor de gaafste stroopwafels en de lekkerste koffie.

Stroopwafels in een nieuw jasje. Hip, kleurrijk, kraakvers en vooral erg lekker. Laat je verrassen door nieuwe smaken. Creëer je eigen stroopwafel met 10 verschillende dips. Maar ook de verse klassieke superwafel is hier verkrijgbaar. Vers bereid terwijl u wacht. En wat dacht u van de verse authentieke pakjes stroopwafels voor thuis bij de koffie? Take away of eat in? 

Naast de overheerlijke dip stroopwafels kan je bij dip ook terecht voor een kop koffie op het terras of binnen in de stijlvol ingerichte winkel. Een stroopwafel eten is hier een beleving en daarnaast een superleuke aanwinst voor Leidschendam Centrum. Bij dip kan je 7 dagen per week terecht voor een heerlijk kopje koffie met een zelf samengestelde stroopwafel.

De echte Leidschendammers Reno Hilgersom & Britt Oosterbaan zijn sinds april 2020 ook trotse eigenaar van restaurant PuuRR aan de Vliet. Een overname in een zeer ongelukkige periode, maar ze blijven optimistisch en tonen lef door nu deze winkel te openen. Reno & Britt vinden het wonen, leven en werken rondom de sluis ontzettend fijn, maar vonden dat de omgeving een echte goede koffiezaak miste. De combinatie met stroopwafels maakt het uniek en helemaal af. 

Meer informatie  is ook te vinden op www.dipwafels.nl.

Meer berichten