Logo hetkrantje-online.nl
<p>Nu ook de bioscopen weer open mogen, opent op 5 juni de megabios in de Westfield Mall of the Netherlands (foto: Ap de Heus).</p>

Nu ook de bioscopen weer open mogen, opent op 5 juni de megabios in de Westfield Mall of the Netherlands (foto: Ap de Heus).

Megabios met 11 zalen opent zaterdag in Westfield Mall

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Kinepolis Leidschendam opent als 20e bioscoop van Kinepolis Nederland op 5 juni haar deuren in de Westfield Mall of the Netherlands.

Bioscopen mogen vanaf 5 juni weer hun deuren openen voor bezoekers. Kinepolis Leidschendam heeft direct de ticketverkoop gestart voor alle voorstellingen t/m 16 juni en introduceert met Kinepolis Privé een geheel nieuw concept voor een exclusieve filmbeleving samen met je vrienden, familie of collega’s.

Deze gloednieuwe bioscoop van Kinepolis heeft ruim 1650 comfortabele stoelen verdeeld over elf zalen, waaronder een Laser ULTRA zaal, dat staat voor een unieke beeld- en geluidsbeleving die exclusief bij Kinepolis in Nederland te ervaren is, en een MX4D zaal. Vanwege de corona-impact op de toevoer van materialen vanuit Amerika, zal deze MX4D zaal medio juli haar deuren openen.

Alle zalen zijn voorzien van Cosy en Cosy Plus stoelen, die luxe en comfort bieden met meer privacy. Zo zijn deze stoelen voorzien van extra beenruimte, brede en opklapbare armsteunen en aan iedere zijde een tafeltje. In combinatie met perfect beeld en geluid bieden de Cosy Seats zo de ultieme filmbeleving. Als je uit hetzelfde huishouden komt dan kun je online een ticket kopen voor Cosy Seats en hier gebruik van maken.

Meer berichten