Logo hetkrantje-online.nl
<p>Enge Buren sluiten het seizoen af met Basta! En zo kun je deze periode het beste afsluiten. Basta! Klaar ermee! (foto: Studio Loerijzer).</p>

Enge Buren sluiten het seizoen af met Basta! En zo kun je deze periode het beste afsluiten. Basta! Klaar ermee! (foto: Studio Loerijzer).

Theater Ludens mag open, dus Ludens gáát open

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Na maanden gesloten te zijn mag Theater Ludens onder voorwaarden (max. 50 gasten en horeca dicht om 22.00 uur) weer open.

Voor veel artiesten zit het seizoen erop, dus stapt Ludens noodgedwongen over op een alternatieve programmering. Maar er blijft nog genoeg te genieten. Zoals de buurttheatervoorstelling ‘Ongezien’ met 11 uiteenlopende spelers uit Leidschendam-Voorburg. Samen delen ze verhalen en ervaringen rondom het thema ‘eenzaamheid’. De voorstellingen spelen op zondag 6, vrijdag 11, zondag 13 en vrijdag 18 juni. Toegang gratis (wel reserveren).

Op 19 juni speelt Alex Roeka twee keer zijn prachtige programma ‘Rauwe Genade’. “Roeka’s liedjes kloppen. De teksten, het rijm, de diepgang. Het is allemaal van zoveel hoger niveau dan wat je de godganse dag op de radio hoort. En dat dan gevat in een goed lopende en tot de verbeelding sprekende melodie”, aldus de pers.

Iedere donderdag in juni draaien films om 15.00 en 20.00 uur en ook op zaterdagen de mooiste films. Wie niet van voetbal houdt kan film komen kijken tijdens de EK-voorrondewedstrijden van Oranje.

Het seizoen sluit op 3 juli af met de cabaretske muzikanten van Enge Buren en hun programma ‘Basta!’. En zo kun je deze periode het beste afsluiten. Basta! Klaar ermee!

Meer info op www.theaterludens.nl.

Meer berichten