Logo hetkrantje-online.nl

VanderHelm Bedrijven heeft altijd werk voor ‘goede mensen’

  •   keer gelezen   Actueel

Bij VanderHelm Bedrijven op De HelmHoek in Berkel en Rodenrijs kunnen ze altijd ‘goede mensen’ een mooie en leuke baan geven. Ze kijken daar vooral naar karakter, instelling en motivatie, dan vooral naar diploma’s. Er zijn ook genoeg voorbeelden van collega’s die vanuit bij- en omscholing een mooie functie zijn gaan bekleden, door het gehele bedrijf.

VanderHelm Bedrijven bestaat sinds 1979. Het is een echt familiebedrijf dat vanuit loonwerk is doorgegroeid richting Milieu, Civiel & Infra , Ecologie en binnenkort ook Water.

Per 1 juli 2021 neemt VanderHelm het bedrijf De Aquanoom over. De Aquanoom is een adviesbureau op het gebied van oppervlaktewater en oplossingen voor klimaatadaptatie. De door boerenzoon Kees van der Helm destijds opgerichte onderneming wordt dan nog allrounder en veelzijdiger.

Toen corona uitbrak, was de onderneming ingesteld op een wat moeilijkere periode, maar dat is redelijk meegevallen. VanderHelm Bedrijven behield veel werk, vooral ook ‘in de buurt’. Dat is echt een pre van dit bedrijf: heel veel werk kan ‘om de hoek’ uitgevoerd worden, zowel qua advies en onderzoek als ook uitvoering. Uitbreiding van bedrijvigheid en woningbouw levert heel veel werk op.

De cultuur van de onderneming is familiair, praktijkgericht en ‘aanpakkend’, zegt directeur Gijs van der Helm. VanderHelm Bedrijven gaat altijd en overal voor kwaliteit en de basis is kennis, kunde en vaardigheid op alle onderdelen.

Er is heel veel kennis en kunde in huis. Vanuit de historie van de onderneming is de aanpak altijd nuchter, realistisch, feitelijk en praktijk- en resultaatgericht. Voor de opdrachtgevers en ook voor de mensen van VanderHelm zelf is het een voordeel dat het bedrijf alles onder één dak heeft: van onderzoek tot aan realisatie.

“Zo kunnen wij beginnen met een eerste bodemonderzoek en stoppen met het aanbrengen van de laatste straatsteen in een gebied. VanderHelm is een echt familiebedrijf waar betrokkenheid bij het bedrijf en bij onze collega’s hoog in het vaandel staat. Onze mensen vormen dan ook het belangrijkste werkkapitaal, want zonder onze mensen staat alles stil. Mensen een kans geven om zichzelf te ontwikkelen, hun kwaliteiten te benutten en bovenal zorgen dat ze het naar hun zin hebben; dat zijn onze belangrijkste kernwaarden. Wij zijn met recht trots op onze collega’s en onze collega’s zijn trots om voor VanderHelm te werken”, zegt Gijs van der Helm die iedereen die uit is op een mooie baan bij een leuk bedrijf uitnodigt om verder te kijken op de site: www.vdhelm.nl/werken-bij.

Daar staan alle vacatures en is volop informatie te vinden over het bedrijf, ook vanuit de mensen. Van kraanmachinist tot projectleider en van ecoloog tot adviseur Bodem & Milieu! Voor de vacatures van De Aquanoom kijk op: www.deaquanoom.nl/werken-bij.

De volgende vacatures staan open:

·         Werkvoorbereider Realisatie / GWW 

·         Projectleider Realisatie / GWW

·         Adviseur Ecologie

·         Adviseur Bodem & Milieu

·         Mobiele kraanmachinist

·         Vakman GWW

·         Projectcoördinator / Adviseur Beheer en Onderhoud Water

·         Projectcoördinator / Adviseur Kunstwerken

VanderHelm Bedrijven B.V.
Nobelsingel 2
2652 XA Berkel en Rodenrijs
www.vdhelm.nl


Meer berichten