Logo hetkrantje-online.nl
<p>De restanten van de wietkwekerij worden onder toezicht van de politie afgevoerd op de Oude Trambaan in Leidschendam (foto; Sebastiaan Barel).</p>

De restanten van de wietkwekerij worden onder toezicht van de politie afgevoerd op de Oude Trambaan in Leidschendam (foto; Sebastiaan Barel).

Wietkwekerij ontruimd in Leidschendam Centrum

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - De politie heeft vanmorgen een wietkwekerij opgerold in een woning op de hoek van de Oude Trambaan en de Johann Sebastian Bachlaan in Leidschendam Centrum.

De politie was al in de ochtend aanwezig bij de woning. De politie heeft de deur geforceerd om binnen te kunnen komen. “De bewoner was niet thuis en zal zich ‘op een later moment moeten verantwoorden”, aldus de politie.

In de woning troffen de agenten zo’n tweehonderd volgroeide planten aan. De planten en alle toebehoren van de kwekerij zijn ontmanteld en zijn/worden vernietigd. De planten zijn ter plekke door het ontmantelingsteam versnipperd.

De wijkagent geeft aan dat de stroom voor de kwekerij illegaal werd afgetapt: “Gelet op mogelijk gevaar heeft een fraudespecialist van de netbeheerder Stedin gas en elektriciteit afgesloten”.

Meer berichten